Jdi na obsah Jdi na menu

RECEPTY

Příspěvky

Salát z kyselého zelí doslazený karamelem

11. 1. 2018

Když se spojí karamel s kyselým zelím ...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: RECEPTY | 0 Komentářů:

S pohankou a karamelem

2. 2. 2018

Co mají společného pohanka a karamel ? Používají se již několik století a jsou něco jiného, než vypadají . Pohanka není obilovina, i když se tak tváří a kvalitní, ručně připravený karamel, i když je z bílého cukru, tak má jiné vlastnosti než cukr.  Z jejich spojení vám vznikne zaručeně bezlepkové jídlo. I zde je kvalita důležitá. Máme štěstí na Bemagro, to je biodynamický statek v Malontech na Šumavě, ale pro nás je to mnohem více... . A z Beskyd si pohanku občas vozíme přímo z Pohankového mlýna od Šmajstrly. No a odkud karamel ? Přeci ten náš, vím jak ho děláme ...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: RECEPTY | 0 Komentářů:

Halva

5. 3. 2018

První jídlo, které jsem kdysi vylepšila karamelem, byla HALVA. Byla skvělá a tak můžu doporučit tento recept ...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: RECEPTY | 0 Komentářů:

Bylinkové nápoje s karamelem

20. 4. 2018

 
Celý příspěvek
| Rubrika: RECEPTY